2021-22 Ενημέρωση

Συγκέντρωση χρημάτων για το Εθνικό Νηπιοτροφείο

νηπιοτροφείο

Μια δράση που πραγματοποιείται στο σχολείο μας αυτές τις ημέρες και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου είναι η συγκέντρωση χρημάτων για το Εθνικό Νηπιοτροφείο. Η δράση αυτή είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας,

Το Εθνικό Νηπιοτροφείο λειτουργεί σχεδόν 100 χρόνια, φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί παιδιά από δυόμισι εώς πεντέμισι ετών που οι γονείς τους δεν μπορούν να τα φροντίσουν για οικονομικούς λόγους ή εξαιτίας κάποιας εξάρτησης ή κάποιου ψυχολογικού προβλήματος. Σκοπός του είναι να κάνει τα παιδιά αυτά να αισθανθούν ασφάλεια, εμπιστοσύνη και φροντίδα έτσι ώστε φεύγοντας να μπορούν να επιστέψουν στις φυσικές τους οικογένειες, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του ιδρύματος για να καλυφθούν λειτουργικές του ανάγκες, όπως η πληρωμή λογαριασμών.

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Αν είστε μαθητές ή μαθήτριες του σχολείου μας, από εδώ και πέρα, όταν θα έρχονται στην τάξη σας κάποια παιδιά με έναν κουμπαρά και θα σας ζητάνε να ενισχύσετε το νηπιοτροφείο, ελπίζουμε πια να γνωρίζετε για ποιο θέμα σας μιλάνε.